Doelstelling

Dierenvoedselbank Noord Limburg heeft het doel voor ogen om de meest kwetsbaren onder ons te helpen, de huisdieren, onschuldig en trouw, deel aub deze pagina zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, mensen die verdoken armoede hebben, ouderen die het huis niet meer uitkomen en toch een beste vriendje hebben.

Zieken en minderbedeelden, mensen die het effe niet zien zitten en toch maar steeds met volle overgave zo goed mogelijk voor hun huisdier willen zorgen, laat ons ze allemaal helpen, we zitten allemaal in hetzelfde bootje, het leven is te mooi en te kort om het in stil verdriet en bitterheid te slijten, laat weten waar onze hulp nodig is.

Ik wil niet dat er nog mensen moeten doen wat ik gedaan heb om hun dieren de zorg, eten en liefde te geven, ik wil niet dat mensen een zus of broer verliezen omdat ze het allemaal niet meer zien zitten en de financiën niet meer hebben.

Wordt wakker iedereen en probeer zoveel mogelijk een helpende hand toe te steken en hou het simpel, de wereld is een prachtige plaats waar we allemaal het privilege van genieten om er op te leven, niets is vanzelfsprekend, dank u iedereen om dit effe te lezen ?